Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Dave.ca  
#1 Posted : 08 October 2017 20:17:40(UTC)
Dave.ca

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 04/10/2017(UTC)
Posts: 4
Canada
Location: Kelowna

Hello!

I have a dual boot machine running Ubuntu 16.04 and Windows 10, and my files are on a thumb drive. When working in Windows the plugin accesses the ods file without any problem:

Windows.png

When working in Ubuntu however, I get "Path is empty". When I rename the file by removing "s" from materials I get "The File /path/material.ods does not exist". So It appears to be finding the file, but not able to read it:

Linux.png

The ods file was originally saved in LibreOffice Calc. I downloaded GNUmeric and saved the ods file in "strict" and "extended" file formats to be sure the problem wasn't with LibreOffice. I have the same problem with all versions of the ods file. I have tried using the full path name on the thumb drive and from the home folder, same problem on both. When I installed SMath last week I installed mono from the Ubuntu repositories, so it should be the last stable release.

Any suggestions would be of great help!

Thanks
Dave

ms file:
MAST.sm (3,578kb) downloaded 6 time(s).

Edited by user 08 October 2017 21:37:48(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Davide Carpi  
#2 Posted : 08 October 2017 20:39:41(UTC)
Davide Carpi


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Advanced Member
Joined: 13/01/2012(UTC)
Posts: 1,737
Man
Italy
Location: Italy

Was thanked: 885 time(s) in 590 post(s)
Hello Dave,

I'll look into it as soon as possible.

It might be an issue with the zip library, but I'm not sure.
Best regards,

Davide

---
If you like my plugins please consider making a donation to SMath Studio
Offline Davide Carpi  
#3 Posted : 12 October 2017 14:12:12(UTC)
Davide Carpi


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Advanced Member
Joined: 13/01/2012(UTC)
Posts: 1,737
Man
Italy
Location: Italy

Was thanked: 885 time(s) in 590 post(s)
Just found the issue; as I was thinking, it's a problem in the zip library (#17745). I'll provide a fix ASAP.

Edited by user 13 October 2017 13:42:45(UTC)  | Reason: marked as SOLVED

Best regards,

Davide

---
If you like my plugins please consider making a donation to SMath Studio
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.